helvete

Blev inspirerad av en annan blogg (hata.blogg.se) att nämna ett ord eller två om hösten och vad den för med sig... Ja vår älskade höst.

Du vet när det blåser så jävla hårt så regnet , som för övrigt skulle ha vart snö, tränger in mot varenda kroppsdel. Man blir blöt om pungen när man ska hämta tidningen.

Måndag morgon som man är sen till jobbet, och det spöregnar ute. Och när man kommer ut till bilen så ser man att man inte dragit upp rutan sen man bytte till vinterdäck, som förövrigt går åt helvete för bultarna alltid sitter så hårt så man får ett vansinnesutbrott och slår fälgkorset i bakskärmen så hårt så att lyset ramlar ut ,så är sätet är så blött och stereon är så jävla trasig att man bara orkar sucka.

Det är dags att  dra upp båten som förövrigt är oförsäkrad i havet efter sista september. Undrar hur många gånger man kommer tappa de där 2.5 ton som skiten väger, de där 2.5 ton båt som man inte kunde använda i sommar för att hela jävla östersjön var infekterad med horalger.

Sen kommer julen, denna ångestfyllda dag som alla hatar innerst inne men ingen är man nog att erkänna det, förutom jag. Tur att det finns sprit att dricka så de där dagarna passerar fort.

Hösten innebär även att året snart är slut och man ser att man har jobbat åt helvete för mycket och snart är uppe i 400 000 , vilket innebär att man får en härlig kvarskatt. Så man slipper ta semester nästa år med.

Sen är det precis som vanligt att när pissvädret kommer så är det dags att börja jobba utomhus, det slår aldrig fel. Det blir så kallt på vintern så att kyl vattnet till borren fryser till is och man kör fast, givetvis blir man så förbannad att man väljer att slå sönder något. så får man en trevlig stund att förklara för chefen hur mycket det kommer att kosta.

Det enda jag kommer på som är bra det är att jag slipper höra de där jävla idioterna som kört förbi en kohage och säger att det luktar sommar. Det är förhelvete inte sommar det luktar, det luktar skit.

Näe nu är det den tiden på året då det enda smarta man kan göra är att köpa aktier i bolag som säljer ångest dämpande, Det lär ju gå åt ett par ton eller två nu.


"Jag är fri från alla fördomar, jag hatar alla lika mycket." W.C. Fields






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback