hmm

insåg nu att jag gjort mig skyldig till att använda yttrandefriheten, det var ju inte bra. tur man ska flytta snart så det gör inte så mycket om de kommer och bränner ner lägenheten, får se det från den ljusa sidan,,,, slipper flyttstädet.

Och du,,, bespara mig tugget om att jag hatar muslimer nu, det var en åsikt från mig inget annat.



*undrar om de har aktier i swedish match....

dessa tokiga tok muslimer

Alltså,, om man nu ritar en rolig bild på en profet, så får man alltså räkna med att bli mordhotad, skövlad och bränd?
Det var då en jävla tur att han inte ritade en bild på profeten och en get.....

Ska tänka på straff och rätt nästa gång någon påpekar nåt om mina skor, och är det då en muslim så får jag väl åka och bränna ner deras kvarter, är det inte så man gör idag för att lösa konflikter?

ahhhh

Horoskop för Lejonet

Onsdag den 1 Februari 2006

Du har idel trevliga händelser att se fram emot. I en arbetssituation får du briljera med din yrkesskicklighet. Det du gör väcker beundran och respekt. Du kommer också att bli efterfrågad på ett annat sätt än du varit tidigare i och med detta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pfff vaddå briljera, det är väl som vanligt, man får ett skitjobb som ingen annan på firman ville ha, så gör man det för att man är för dum för att käfta emot. och får en klapp på axeln och tror man är dagens hjälte.
Klart som fan man blir eftertraktad då,,, "Vi vill att idioten som var här igår kommer hit igen,"

Skillnaden på mig och en vanlig idiot är att jag är medveten om det.  Frågan är bara vem som har det bäst, den upplysta eller den omedvetna....