hmmm

jag vart nyfiken på att se om han/hon loggat in igen. Jodå du hade visst det. Och samtidigt bemödat dig med att hata mig lite till. Bra att du har något att göra på dagarna. Och vet du.. jag skriver precis vad jag vill här och tänker inte sluta med det bara för du inte tycker om det. Det är lite roligt att du lägger ner så mycket energi på det här, och du vet ju tydligen vem jag är med. Jag får väl passa mig lite nästa gång man är på krogen så man inte får en flaska eller en två tum fyra i skallen, för du verkar ju verkligen vara skitsur och verkligen hata mig. Men det är ok, du verkar ha tråkigare än vad jag har på fritiden. Så om det roar dig. Hata på

kikar in lite senare och ser vad du skapat för hat kommentarer, om inte annat så kan vi ju samtala mer här i morgon, för du är nog här snart igen :-)

åhhh din lilla mupp

ny kommentar...


Gladast av alla om nu så Fan vad störd du e! Skaffa ett liv istället! Snacka massa jävla skit om invandrare utan jobb när du själv knappt kan stava. Särskrivaren deluxe! Du borde gå en kurs i svenska MR. talskrivaren. Du e kass, rutten, vidrig och en allmän belastning både för nätet och befolkningen. Du gör bäst i att bara dö! Nu helst!!!! Ditt vidriga as!!!! IP: 83.252.158.70

-------------------------------------------------------------

hehe det är märkligt vad arg han är.
En sak bara. Jag har aldrig någonsin pratat skit om invandrare vare sig de utan jobb eller de med.
ett inlägg nyligen tog jag som exempel en invandrar kille som jag hörde på radion. Hade reportern i inslaget på P3 använt sig av Markus 17 år från borlänge som är hiphopare så hade jag skrivit om honom.

Det jag skrev om är att SVENSKAR är ena jävlar på att gnälla på allt. Precis som du är.
Inte en enda gång har jag skrivit på något sätt att en invandrare är sämre än någon annan.
Och ja jag särskriver säkert en hel del, stavar säkert fel här och där med.
Men det här är mina åsikter, min virtuella dagbok. Och att hoppa på mig på det sättet som du gör är bara dumt och onödigt.  Och visar inte mycket mer än att du är en obildad småsynt person. Och jag är helt övertygad om att du är så perverst intresserad av vad jag skriver här. Du är inne varje dag och läser. Du förstår väl att du loggas vid varje besök?

Skulle det finnas lite stake i dig skulle du inte skriva här anonymt heller.

Jag är inte arrogant, jag är bara bättre än du.

nu så

hehe jag har börjat få sura komentarer här nu

Gladast av alla om
ringa fel...

Vilken jävla idiot du är! Lägg ner den här jävla skitbloggen istället!!!

IP: 83.252.158.149


usch va arg han verkar vara? Det var ett gäng till, men den här var bäst tycker jag


ringa fel...

ringde fel idag. var lite hövlig och sa "oj då, då har detblivit fel"
Och får till svar av en  tjurig jävla gubbe ( Nej du behöver inte göra ett inlägg om att jag ringde mig själv)
Gubben: "Jaha vart skulle du då?"
Jag: Ja det har väl inte du med att göra eller?
Gubben: Jag tycker inte om din ton. Hur vart du uppfostrad?
Jag: Jag tycker inte om dig
Gubben: Klick

Han la på

Jag tryckte återuppringning

Jag: Hej det är jag igen, du la väl inte på i örat på mig?
Gubben: Klick

Bytte telefon ringde upp igen.
Och frågar hur fan han vart uppfostrad

Gubben: Klick

Ja han la på igen.

Åkte till fika boden på jobbet, ringde därifrån och förklarade att jag inte har så mycket att göra idag så jag kan byta telefon 10 gånger till idag och fortsätta ringa han. Tills han ber om ursäkt för att han är en jävla surgubbe.

Gubben: Förlåt då för helvete.....klick




Ica´s shop express

Jag var och handlade idag, jag hatar att handla och drar mig för det in i det längsta. Jag hatar att stå i kassa kön och vänta på alla idioter som ska lägga upp sina matvaror i alfabetisk ordning. Alla tjockisar som köper nyckelhåls märkt mat från viktväktarna,diet coke (som innehåller ett sötningsmedel som man kan få cancer i röven av) och avslutar med en 200 grams chocklad kaka och 3 påsar chips

Jag hatar de jävlarna som ställer sin jävla vagn mitt i kön efter de handlat och låter den stå där medans de plockar in varor i sina påsar. eller de jävla idioterna som som stannar upp med att packa ihop sitt skit för att för en liten stund samtala med en ytlig bekant i en liten stund. Alla de jävla idioterna som inte inser att de inte är ensamma i universum.  Alla dessa jävla idioter som tar upp min tid och får min puls att rusa upp.

Ja jag vet att ibland så har jag fel, alla är inte idioter, Men för mig är de det.  i alla fall när jag är på affären.
Och ja jag vet att jag kanske skulle gå en kurs i anger management för alla de gånger jag få ett raseri utbrott i kön och slängt mina varor och gått.

Idag fick jag mitt Ica kundkort och mitt shop express. Idag stod jag inte i kön. Idag så vart jag inte arg. Idag är en bra dag. Den bästa dagen sen jag uppfann hjulet.

Jag är inte bara smart som har shop express, jag är snygg med.


dumhuvuden?

Jag ska bli bättre på att dela min ilska....


Hörde på radion idag att staten ska sälja några Jas 39 Gripen till Thailand. minns inte hur många, men det var väl ett gäng antar jag. Och det är ju bra om vi kan kränga iväg några av  de nån jävla gång.
Men inte då,, nu är det ett gäng höns som kommit på att Thailand är en militär diktatur och kommer använda de i krigsföring'.

No shit Sherlock? 

Ja vad fan trodde de, svamp plockning?


Satt och irriterade mig på det här  varnda gång nyheterna kom på radion, Och när man är som surast så är det väl ett inslag om arbetslösheten för unga. Och de har tagit som exempel en invandrar kille på 19 år som hoppade av gymnasiet i ettan efter ett par månader.

" Ahhh det är liksom fett omöjligt att få ett jobb liksom, jag har sökt liksom massor jobb va , men det är liksom ingen som vill ha mig"

Nej du,, jag tror inte du kommer få ett jobb i hela ditt liv om du inte lär dig prata svenska som folk i allmänhet gör, Och  kanske, jag säger kanske, du skulle kanske prestera mer i livet än 2 månader på gymnasium.

Jag tycker inte att du har  varken rätt att klaga eller rätt till social ekonomisk hjälp.

Det gnälls så in i helvete mycket av alla på allt, men väldigt få av oss har egentligen rätt att klaga alls.
För  få gör verkligen något åt sin sak, förutom att gnälla.

Det är ett gnälligt litet skit samhälle som mest av allt borde ha en riktig örfil och  utegångsförbud.
Och kunde jag köra på er lite lätt med bilen så skulle jag nog göra det. Kan ni inte ha en stor skylt där det står "dumhuvud" på så ser jag er.