det var ett tag sen...

Nej jag har inte dött,,blivit glad eller skaffat tjej.
Jag har däremot inte orkat skriva så mycket, varje dag förundras man över personers dumheter och uttalanden.
Vuxna karlar som säger "smäckadäng" och lägger till ordet "fuck" i var och varannan mening,
Idioter som man ska arbeta med som man egentligen bara borde sparka,tvångssterilisera och låsa in.
VAd jag däremot inte blir arg på är föredetta statsminister Persson. Han ingick ett avtal om att berätta allt han tyckte om folk mot att det inte skulle sändas förrän efter hans avgång. Förmodligen fick han en hacka för besväret med.
Ha ha ha vad jag garvade åt alltm det är ju pecis så folk är mot varandra, han gjorde ju en smart grej fick skiten sagt men efter allt var över. Bra Göran :-) Många är arga på dig nu. Det tycker jag är kul.

Jag tyckte det var kul att en av mina läsare här på bloggen ansåg att jag var en looser och bemödade sig med att skriva det och berätta. Frågan är bara min vän, vem är loosern han som skriver för sin egen skull i brist på ett intressant och spännande fritidsliv eller han/hon som bemödar sig med att svänga till det med "looser"
Vet du vad som har två tummar och vill pissa i dina sandaler?.... just det... jag.

Jag går vidare..
Som vanligt när man läser media (det är ju oftast där jag blir arg) så inser man att det nhänder inte speciellt mycket av ett större nyhetsvärde där ute. Svennis stoppar snoppen i nån ny, Marcoolio säger att pengar är lycka, Sahlin är förlåten för "toblerone" affären. OCh just det...Zlatan han med bollen vet ni, skrivs lite om han med.
Det är inget annat än slöseri på naturens resurser att trycka sånt medialt skit egentligen, men ändå så verkar det roa oss på ett bissart sätt.

Jag förvånas fortfarande över folk som tror att en rondell är en korsning, och jag bli lika arg varje gång. Jag har börjat åka en omväg hem från jobbet nu. Det är inget annat än en mental utmaning att inte få ett utbrott i bilen i den här staden. Man kan tro att vissa sitte och väntar på trafik som kanske kan komma om 30 minute i de där jävla rondellerna, Nej tillbaka med korsningar och hederliga frontal krockar. De kan ni uppenbarligen förstå hur de fungerar, oftast i alla fall. Men några rondell proffs det blir ni aldrig och en dag tröttnar jag på nån av er och sätter grillen i er.

Hörde på radion idag att fler av sveriges invånare var för vind och solkraft än någonsin tidigare, skit bra säger jag, Men så fort det ska byggas något som är mer vänligt mot miljön i närheten av erat hem, så skriks det.
Det är ett jävla gnällande på folk de ska ha vindkraft, men det ska fan inte byggas på deras tomt.
Vart fan ska de vara då?
De får ju fan inte vara vid kusten för då säönker vi värdet på era sommarstugor, ni vill inte ha de i närheten av något, men el det ska det produceras.

Vet ett par som är ena riktiga jävla miljö galningar, de var med och gapa om att avveckla kärnkraften, de odlar egen mat o återvinner allt de kan, de åker runt på miljö konvent runt om i landet och står i... i deras volvo 245 som drar 1.5 liter milen.....

Än är inte den sista idioten född.

Heja kärnkraft // på återseende