kontakt annonser och internet date... usch

Eftersom mitt liv är ganska innehållslöst så tillbringar jag förmodligen lite för mycket tid framför datorn och internet.
Och jag har snubblat på en massa date sidor, sett kontakt annonser. vanliga chat communitys, ja precis om alla andra gör. Och en sak  undrar jag över, vart är ni alla helt jävla fantastiska personer på riktigt, ni som kutar hem från jobbet på kvällen för att cyckla ner till gymmet och tillbringa 3 timmar där, för att sedan gå en långpromenad i kvälls solen, ni som är så jävla duktiga och bra hela tiden. älskar allt och tycker att livet är en enda lång jävla våtdröm.

När jag kommer hem från jobbet så sitter jag och skiter i en kvart och kollar vilka räkningar som dimpit ner i brevlådan. Suckar tungt för man måste  laga mat idag igen. På helgerna så blir jag skitfull , ja om jag inte har min dotter hemma, då får man väl vara lite mer skötsam.
Jag borstar inte tänderna varje kväll, jag äter direkt ur kastrullen.  jajemen, jag är ett svin ibland.
Kan ingen sätta in en ärlig annons istället.
Jag ska göra det, och du ska få en chans att läsa den nu.

Jag är en arbets narkoman, med sömnsvårigheter och kort stubin.
Jag sitter ofta hemma själv på kvällarna och spelar online spel och dricker starköl.
Äter ur kastrullen klädd i endast  kalsonger.
Som person är jag ganska lat och aningen självisk.. Jag blir fullast av alla när jag dricker och det är helt omöjligt att inte märka mig då, Fast jag brukar bara vara vaken till 11 sen har jag somnat. Jag tar inte ut någon semester, men om du tjatar så kan vi ta en helsingfors kryssning ihop så kan jag visa mina  supar trix för dig.
Jag orkar förmodligen inte ha sex med dig på kvällen när jag kommer hem från jobbet, och inte heller när jag är full för då har jag inget intresse av det. Och om det väl skulle hända så skynda dig på, jag väntar inte på dig.


Puss hör av dig snart

Ärligare än så blir det fan inte.Kommentarer
Postat av: Linda leksand

Hahahaha jag bara älskar din ärlighet men jag tror inte att de e så illa som du skriver. Bara vissa delar=) Puss från norr

2007-11-20 @ 22:39:17
Postat av: Jessica

Hahaha, snacka ungkarl deluxe.. din blogg roar mej / Marcus(Jösse)s (på ditt f.d jobb om du inte minns :P) flickvän :D

2007-11-21 @ 16:38:09
Postat av: gladast av alla

Men försvinn för helvete!!! Kan du inte bara lägga dig i ett hörn och självdö?

2007-11-21 @ 16:54:03
Postat av: vem fan som helst

förmodligen klarar du inte ens av det du skriver i din sk annons. Det verkar ju då som om du klarade av något men det tror jag inte du gör,inte ens skitfull klara du av att bli det blir nog bara gråtorgie efter två folköl....

2007-11-21 @ 19:47:29
Postat av: gladast av alla

Du är en äcklig böghora!

2007-11-21 @ 19:51:42
Postat av: Ronna

Kan man inte ta bort den idioten "Gladast av alla"
Fan jag blir ju förbannad när man annars sitter å garvar.//Ronna

2007-11-23 @ 21:13:03
Postat av: Catten

Haha, jag skrattar så jag gråter!

Fast jag vet inte vad jag skrattar mest åt, din underbara blogg eller åt de stackarna som inte har mer till iv än att de MÅSTE läsa och komma med sura kommentarer......

2007-11-24 @ 11:32:22
Postat av: Anonym

Det är väl snarare så att du inte kan få upp den, varken på dagen, natten eller när du är full....viagra? Fast jag vet i för sig inte vad som hjälper mot för tidig utlösning?

2007-11-24 @ 17:40:01
Postat av: vem fan som helst

catten. dra åt helvete och lär dig stava

2007-11-24 @ 18:07:36
Postat av: Anonym

Är det inte det du gör ?Catten?? Läser bloggen och kommenterar?inte mycket till liv om man även börjar kommentera på kommentarerna?

2007-11-24 @ 20:28:09
Postat av: gladast av alla

det här börjar ju bli riktigt roligt

2007-11-25 @ 09:51:58
Postat av: anna

haha jag skulle nog ragga på dig om jag läst den kontaktannonsen. wait. nu har jag läst den. ! god damnit. :D fast du hade inte stått ut med mig för jag är LIKADAN! fast jag tar ut semester så jag kan sitta hemma framför datorn och supa mig full :D

Postat av: Evelina

Jah du björn (: det är tur att du har mig, annars skulle du bara supa & äta ur kastrullen i kalsonger (: Åh, jag skrattar så jag nästan börjar gråta.

2008-01-15 @ 22:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback