Arbete ger hälsa och välstånd.

Igår kommenterade jag en artikel i den lokala tidningen. Jag gör så när jag har tråkigt. Skriver värdelösa insändare och klankar ned på samhället eller direkta påhopp. I det här fallet så var det en idiot som tyckte så in i helvete synd om sig själv för hon är arbetslös. Hon är singel och stämplar in 10 300 i månaden.

DET FINNS FÖR HELVETE FOLK SOM TJÄNAR MINDRE PER MÅNAD OCH DE JOBBAR!!

Jävla brackar luder som sitter och gnäller. Har man inte råd att köra BMW så ska man inte knulla sig till en heller.

söndag igen.,.

det är nog den första söndagen som jag inte märkt att det var söndag förrän klockan 20:00.
I ett sista seperat försök att prestera något alls så sitter jag nu och dricker upp ölen som jag somnade ifrån i fredags. Inte så mycket för att jag hatar söndagar, utan mest för att jag kan. Det ska bli spännande att jobba i morgon, undrar hur bakfull och grinig jag är. Tror iofs inte att någon på jobbet märker nån skillnad på min grinighet. Det är mest som ett konstant läge ändå. Men jag minns att förra gången jag var bakfull på jobbet så vart jag åksjuk i grävmaskinen o spydde. Om jag spyr i morrn så ska jag spy på snickarens bil. Jag gillar inte snickare.

Gubbjävel

Ni vet den där jävla gubben som alltid vrålar åt alla,
Han som skrämmer alla barnen,
Han som hatar alla.
Han som berättar för barnen är tomten är en lögn.
Han som skriver arga insändare under psedonym i lokala tidningen.
Han som tycker att han är ett missförstått geni och alla andra är idioter.
Han som lägger upp en femårig plan att förstöra någons liv.
Han som får vredesutbrott på skitsaker

Det är jag, och innerst inne är jag ganska nöjd med det

mindfuck

Efter 18 timmar på jobbet så kommer man hem och slår på tv´n. Och det första som går på är "Paradise hotel" på fyran. Tjejerna där är fan dummare än eventuella löss på en offentlig toalett. Satans förbannade jävla B kändisar. Hoppas de får fuktskador i badrummet.

Spritskatten

Läser i aftonbladet att  brottsförebyggande  rådet  vädjar till regeringen  att sänka spritskatten,, men bara i skåne.
Vetifan om jag inte hellre åker till tyskland o handlar billig sprit. Skillnaden mellan skåne och tyskland är ju ändå bara att tyskland är ett annat land. För jag förstår varken tyskar eller skåningar. Och åker jag till tyskland har jag i alla fall vart utomlands.


Tänkte på en annan sak,, Munnen du pussar godnatt har någon förmodligen haft kuken i. Kanske till och med jag.



Kiss me im shitfaced

piss helg

såja,, söndag igen. Det känns fan i kroppen redan när man vaknar. Stanken av tristess letar sig upp i näsan. Det går verkligen inte att göra något av värde en sån här dag. Antingen är man bakfull som ett djur och lyckas inte prestera mer än ett toalett besök eller en slafsig kopia på vad man fick i sig dagen innan. Det är ingen ide att hitta på något heller för det är snart dags att sova så man orkar jobba som en idiot igen. Egentligen är helger överhuvud taget ganska odugligt, på fredagen är man så trött så man orkar inte göra nåt annat än att trycka i sig några bärs, så somnar man klockan nio. På lördagen är det ångest för man ska hinna hitta på något innan helgen är slut. Sen helt plötsligt är det måndag igen och man sitter och gör upp planer för nästa helg , som man antagligen är för trött eller för fattig för att göra.
Man kan ju inte ens sova bort helgen, för då tar det en vecka för kroppen att ställa in sig för arbete. Näe 7 dagars arbetsvecka det är nåt.


ajsingen

att dra ballen i brännässlor är kanske inte skönt. men det får en nog att glömma alla andra problem en stund

världens bästa?

När jag var liten så lekte jag med grävmaskin i lådan, och rev sandslott för de mindre.
Idag har jag betalt för att gräva gropar och riva hus mm mm.
Tänkte på det idag när jag stod på kajkanten vid havet och slog sönder den med en robot.

Jag har världens bästa jobb